Proof of Concept

Proof of Concept

Wij geloven dat de tijd waarin je als krachtige MSP partner alleen verantwoordelijk was voor de technische realisatie van een platform, al heel lang voorbij is. U verwacht immers een heldere visie, concrete besparingen en een goed plan over hoe deze resultaten dan precies bereikt worden van ons. Met minder kom je er anno nu niet meer als serieuze automatiseringspartner. Vanachter de tekentafel onderzoeken we daarom samen met onze opdrachtgevers waar we op gaan focussen: continuïteit

Ontwikkeld voor het mkb

We maken elk type medewerker gelukkig door de slimme inzet van ICT, zodat zij effici├źnter en effectiever werken. ICT-oplossingen die iedereen snapt en waarvoor u geen techneut hoeft te zijn. Al 15 jaar snappen we dat verschillende typen mensen, verschillende oplossingen nodig hebben. Niet de techniek staat bij ons centraal, maar u als mens. Daarom hebben we onze ICT-oplossingen speciaal ontwikkeld voor u.

Naast dat we ons dagelijks met ICT bezighouden, gaan we nog een stap verder. Onze relatie stopt niet bij de deur en ook niet op 17:30 uur: uw belang staat altijd voorop. Dit bereiken we door onze oprechte interesse in de mens. We luisteren en zijn oprecht, een belangrijk onderdeel van ons werk en goede communicatie is daarbij van groot belang.

026 361 2217

Onze skilled supportdesk zit voor u klaar.


system management software

A merken

Uitsluitend servers van A merken, Hewlett Packerd en Dell. Zowel nieuw als refurbished.

Proof of concept

Geconfigureerd conform onze Proof of concept, iets wat echt werkt uit de praktijk!

Schaalbaar

Gebouwd middel modules, gemakkelijk uit te breiden! Zo kunnen we uw groei borgen.

Support

Uitstekende support op onze installaties en configuraties.

Het kopje koffie principe

Komt u gerust eens langs voor een goed gesprek!