D A C O N I C T

ICT voor ondernemend Nederland

ONZE PARTNERS

VOOR ONDERNEMEND NEDERLAND

ONZE succesvolle samenwerkingEN

Bij DACON vinden we het belangrijk om klanten een totaalpakket te kunnen aanbieden die verder gaat dan alleen ICT. Om die reden zijn we een aantal strategische samenwerkingen aangegaan. Zodoende kunnen we onze klanten tijd besparen en gezamenlijk optrekken in verschillende trajecten, waarbij onze klanten één aanspreekpunt behouden!

SIDN is de partner van DACON in het verder ontzorgen van cybercriminaliteit bij onze klanten. We hebben gezamenlijk met SIDN gekeken hoe we onze klanten nog beter kunnen adviseren met het proactief ontzorgen van cybercriminaliteit.

Cybercriminaliteit is in opmars
De wereld verandert razendsnel. Door technologische ontwikkelingen is er online steeds meer mogelijk. Dat biedt natuurlijk kansen voor je bedrijf, maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor en het wordt steeds belangrijker om je bedrijf veilig te houden. Maar online security is complex. Moeilijke termen vliegen je om de oren en als ondernemer is je tijd natuurlijk schaars.

Een begrijpelijke securitydienst voor het mkb
Daarom introduceert SIDN gezamenlijk met DACON CyberSterk, een begrijpelijke securitydienst die ondernemers helpt om met een gerust hart te ondernemen. CyberSterk geeft jou inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf, zonder je te overladen met technische details.

“Wij vinden het belangrijk om mensen regie en eigenaarschap te geven en organisaties zo te helpen wendbaar en weerbaar te zijn, slim te transformeren naar het nu en de toekomst en doorlopend in te spelen op kansen.” 

Emile Ziegerink Start up founder/Move Maker

DACON werkt met haar medewerkers graag met het DACONWIJS platform die geleverd wordt door 2unboss today. Dit is een plug en play vernieuwingsplatform om samen te werken aan innovatie, organisatie succes, talent ontwikkeling, werkgeluk en werkzekerheid. Het is het platform voor vernieuwing voor het klein, midden en groot bedrijf. We hebben direct assessments van al onze medewerkers en hierdoor kunnen we op competentie basis snel werkgroepen maken die autonoom aansluiten. Een mooie brug tussen inhoudelijke uitdaging en excellente team performing.

Vinden wij gaaf!

Blisss helpt productiebedrijven, groothandels en projectorganisaties in verschillende branches met slimme oplossingen en juist advies.

Wat begon als start-up vanuit de Radboud Universiteit in 2006 is in de afgelopen jaren flink gegroeid naar een modern software bedrijf met een sterk bedrijfskundig DNA. Vanuit Nijmegen ondersteunen zij klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal.

Blisss Software is een softwarebedrijf dat streeft naar Simpele en zeer effectieve software oplossingen. Met de missie om bedrijven te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende software.

De opdrachten variëren van effectieve app oplossingen waar ze u in een kort tijdsbestek mee kunnen helpen tot en met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV.

MarketingKarwei is de partner van Dacon voor het leveren van marketeers die jou tijdelijk of gedurende een langere periode kunnen ondersteunen:

Samen met MarketingKarwei biedt Dacon de volgende leadgeneratie diensten aan:

Een website is hét belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk om in een paar seconden een goede indruk van je bedrijf te geven. We zorgen voor een overzichtelijke website die websitebezoekers aanzet tot actie. Op deze manier gaan we samen voor meer omzet. Dit doen we door óf een gehele nieuwe website te bouwen óf door je huidige website te optimaliseren. Jij bepaalt zelf wat je voorkeur heeft. Het uiteindelijke doel is hetzelfde: een overzichtelijke en aantrekkelijke website die past bij het DNA van je bedrijf. Hiervoor leren wij eerst de dromen en de ambities van je bedrijf goed kennen zodat we dit kunnen vertalen naar de website.

Zoekmachine Marketing is dé oplossing voor het goed gevonden worden in zoekmachines. Waarom is dit zo belangrijk? De online concurrentie is moordend in nagenoeg elke branche. Wanneer je boven je concurrentie staat in zoekmachines gaat dit leiden tot meer omzet én een roodgloeiende telefoon. Iedereen wil natuurlijk bovenaan in Google staan, maar hoe blijf jij de concurrentie voor? Wij helpen je! Zoekmachine marketing bestaat er in twee smaken: gratis vindbaarheid (SEO ) en/of betaalde vindbaarheid (SEA). Jij bepaalt waarmee we het beste de dromen voor je bedrijf kunnen najagen.

Het opzetten van een effectieve social media campagne is tijdrovend en niet altijd even makkelijk. Terwijl dit juist kanalen zijn waarmee je gericht kunt ‘schieten’ op je doelgroep. Dit komt doordat LinkedIn, Instagram en Facebook zo ontzettend veel weten van hun gebruikers. Dankzij deze informatie kun jij heel gericht je doelgroep bepalen. Het grote voordeel? Je hoeft zelf niet meer op zoek naar gegevens van je (potentiële) klanten, dit is allemaal al voor je gedaan. Alleen nu komt het lastigste onderdeel, hoe ga je deze doelgroep effectief benaderen? Wij helpen je! We leren je bedrijf goed kennen zodat je dromen en ambities vertaald worden in social media berichten.

Haal je nu nog te weinig leads uit de nieuwsbrieven of e-mails die je verstuurt? Dan raden wij aan om de focus te leggen op het binnenhalen van aanvragen met behulp van e-mailcampagnes. Gepersonaliseerde e-mailcampagnes wel te verstaan! Gepersonaliseerde E-mail marketing wordt beter geopend en levert meer leads en omzet op. MarketingKarwei stippelt samen met jou een e-mail marketing strategie uit om op korte termijn meer leads binnen te halen.

Wij hebben onze eigen – tikkeltje eigenwijze – manier om voor jou nieuwe klanten binnen te halen en dus meer omzet. Hoe we dit doen? We zetten onze sympathieke salestijgers in.

ECONOCOM EMS heeft met DACON ICT diensten een samenwerkingsverband afgesloten. Op dit moment richt EMS zich op primaire Datacenter break/fix diensten. Middels de samenwerking met DACON willen wij ons product portfolio verder uit breiden naar het leveren van cloud diensten. Hierbij leveren wij klanten aan, waarbij wij de installatie en het onderhoud aan de hardware apparatuur uitvoeren. DACON levert vervolgens de installatie en het beheer van de cloud diensten.

“We zijn een nieuw “avontuur” gestart. Wij kunnen gezamenlijk met DACON, ICT-infrastructuren creëren met één aanspreekpunt. Onze specialisten ondersteunen altijd in het belang van de totale ICT-omgeving. Zo creëren wij grip op het bedrijfsnetwerk, van printer tot server, van beveiliging tot werkplekbeheer. Voor een optimaal en onderscheidend resultaat. We begeleiden U als klant, indien gewenst naar de cloud waar bij alles mogelijk is, on-premise, off-premise of zelfs een combinatie daarvan. “

Remco Etten: Director Econocom EMS

Ben jij toe aan de volgende stap in ICT?

Vraag informatie aan of plan een vrijblijvend gesprek in.

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30

Documenten

Informatie

wij zijn geopend

026 361 2217

Nijverheidsweg 43
6662 NG Elst

Aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf, zoek je stageplaats op S-BB.nl