Over ons

Wij regelen, ontzorgen & ondersteunen.

U kent het wel; iets werkt niet binnen uw organisatie met de “computer” en nu moet u de halve dag spenderen om zeker 30 mensen te bellen en dan maar hopen dat het weer werkt. Kortom erg vervelend en bovenal zonde van uw tijd. Wij nemen deze taak graag van u over om u zo te ontzorgen, u belt naar ons en wij regelen het. Gewoon goede support, geen gezeur of astronomische prijzen en met als doel de oplossing, zo werken wij graag bij DACON.

Als ondernemer willen wij de druk bij u wegnemen die de ICT perikelen overal veroorzaken. Hier zijn wij goed in, door heldere communicatie en te denken in oplossingen. Tevens zijn wij een hele sociale club en praten wij erg makkelijk, wat in ons vak vaak een erg gemis (ergernis) is.

U hoeft bij ons geen ticket aan te maken of bij het welbekende kastje of muurtje te gaan staan. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen met alle problemen rondom ICT, van printer problemen tot migraties naar een hyper-v omgeving. Ook advies of leveren van complete computer en server systemen die passen binnen uw organisatie is ons niet vreemd.

We maken elk type medewerker gelukkig door de slimme inzet van ICT, zodat zij efficiënter en effectiever werken. ICT-oplossingen die iedereen snapt en waarvoor u geen techneut hoeft te zijn. Al 15 jaar snappen we dat verschillende typen mensen, verschillende oplossingen nodig hebben. Niet de techniek staat bij ons centraal, maar u als mens. Daarom hebben we onze ICT-oplossingen speciaal ontwikkeld voor u.

Naast dat we ons dagelijks met ICT bezighouden, gaan we nog een stap verder. Onze relatie stopt niet bij de deur en ook niet op 17:30 uur: uw belang staat altijd voorop. Dit bereiken we door onze oprechte interesse in de mens. We luisteren en zijn oprecht, een belangrijk onderdeel van ons werk en goede communicatie is daarbij van groot belang.

026 361 2217

Onze skilled supportdesk zit voor u klaar.


Backup & Recovery

Geavanceerde betrouwbare backup voor een vast bedrag per maand van €75,- per server (FUP500gb). Uitgebreide recovery mogelijkheden, continuïteit staat bij ons op nummer 1.

Beveiliging

Beste prestaties en bescherming!

Uitgebreide bescherming voor desktops, servers en mobiele apparaten plus beveiliging en antispam voor Exchange-mailboxen, beheerd vanaf één centrale console voor een
vast bedrag per maand.

Loop geen risico!

Telefonie VoIP & Mobiel

Goedkoop bellen met de vaste telefoon!
Wederom 1 aanspreekpunt en hele korte lijnen naar een oplossing.

Servers & Computers

Wij leveren de juiste producten die uw organisatie nodig heeft.

Geen mooie verkooppraatjes maar passende oplossingen waar u echt wat aan heeft.

Van laptops en printers tot complete RDS server systemen

Ondersteuning & support

Een vast aanspreekpunt voor al uw ICT-zaken.
Een helpdesk die u direct op weg helpt.

Geen gezeur maar zoekend naar een oplossing.

IT Diensten

Wij hebben onze diensten speciaal samengesteld voor het MKB.

Zij profiteren het meest van deze producten en hebben 1 aanspreekpunt en alle voordelen die daarbij horen.

Menselijk

Niet de techniek staat bij ons centraal, maar u als mens. Wij communiceren in uw taal!

Ons team

Ons team staat voor u klaar! Uitstekende support op onze installaties en configuraties.

Proof of concept

Geconfigureerd conform onze Proof of concept, iets wat echt werkt uit de praktijk!

Support

Ervaar zelf de uitstekende support van onze servicedesk.

Het kopje koffie principe

Komt u gerust eens langs voor een goed gesprek!