D A C O N I C T

ICT voor ondernemend Nederland

OPLOSSINGEN

VOOR HET GROOTBEDRIJF

DACON VOOR HET GROOTBEDRIJF

DACON is gespecialiseerd in het begeleiden van de de doorgroei van het MKB. Gezamenlijk met onze partners kunnen we een totaalaanbod verzorgen om vanuit één aanspreekpunt de steeds groter wordende organisatie te ontzorgen. Dit blijven wij doen vanuit onze kernwaarden: persoonlijk, oprecht en onderscheidend.

Medewerkers moeten te allen tijde kunnen doorwerken, down-time kost immers geld. Wij nemen de zorgen hiervoor uit handen en zorgen dat er altijd een vangnet beschikbaar is, waarin wij snel kunnen schakelen. Denk hierbij aan replicasystemen, disaster recovery plans en veiligheidsmaatregelen.

Geen gedoe met meerdere partijen. Wij regelen alles voor jou; van mobiele telefonie en in- en uitdiensttreding van medewerkers, tot software-implementatie en het installeren en leveren van nieuwe hardware. Ook het overstappen verzorgen wij. Gewoon alles goed geregeld.

Zeer korte wachttijden, geen keuzemenu's en direct contact met bekwame medewerkers die er alles aan zullen doen om jou op weg te helpen.

featured

In aanvulling op bovenstaande pakketten kan DACON voor het grootbedrijf ook aanvullende diensten leveren, naar behoefte.
Denk hierbij aan dark web scanning, trainingen van medewerkers en replicasystemen.

Nieuwsgierig naar alle diensten die wij aanbieden? Klik dan hier.

Werkplekbeheer

Volledige ontzorging bij de werkplekbeheer van jezelf of je medewerkers, Bij DACON kunnen we dit volledig overnemen.

Office 365 diensten

Bij DACON hebben we het volledige portfolio van office. Van een basis account tot de meest uitgebreide voor beveiligd mailen en je eigen cloud opslag. Alles is mogelijk.

Backup & Disaster

Gegevens kwijt raken is één van de grootste zorgen van onze klanten, DACON helpt om data back ups te maken, dit met verschillende mogelijkheden.

Hosting & Domein

We regelen de domeinnamen en hosting voor onze klanten.

Hardware

DACON levert eigenlijk alle ICT gerelateerde hardware. Gewoon voor goede prijzen en met duidelijke uitleg.

Serverbeheer

DACON Continu is ontwikkeld om de server hardware up to date te houden. Specifiek per klant wordt er een uren inschatting gemaakt hoeveel uur er nodig is per jaar, om de geleverde server bij de klant te onderhouden.

VOIP Telefonie

Al 16 jaar levert DACON VOIP bij haar klanten, Hierdoor hebben we diverse VOIP specialisten in huis om snel te kunnen schakelen

Mobiele Telefonie

DACON heeft haar eigen mobiele services op alle mobiele netwerken in Nederland. Een mooie manier van onze persoonlijke service leveren over de bekende netwerken, zoals VODAFONE en T-Mobile.

Security

DACON heeft diverse security mogelijkheden. Dark web beveiliging of proactief al je gevaren scherp? Alles is mogelijk.

Ben jij toe aan de volgende stap in ICT?

Vraag informatie aan of plan een vrijblijvend gesprek in.

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30

Documenten

Informatie

wij zijn geopend

026 361 2217

Nijverheidsweg 43
6662 NG Elst

Aangesloten bij

Wij zijn een erkend leerbedrijf, zoek je stageplaats op S-BB.nl