WiFi Voor de zakelijke markt

Dacon adviseert u graag over de mogelijkheden van de WiFi oplossing. Naast dat de behoeften verschillen heeft ieder pand ook haar eigen eigenschappen. Jasper komt graag langs om beide in kaart te brengen.

Er zijn steeds meer apparaten op de werkvloer. Smartphones, Tablets en laptops bezetten het WiFi netwerk. Een goed werkende WiFI verbinding is dus niet meer vanzelfsprekend. Dacon past het WiFi netwerk aan, waarvan optimale dekking en minimale storing het resultaat is.

ook in horeca gelegenheden is er steeds meer vraag naar WiFi. Soms wordt de WiFi code nog eerder gevraagd dan de menukaart. Uiteraard willen wij de gasten van een goed functionerend WiFi netwerk voorzien zodat zij de gezelligheid kunnen delen op social media of hun vrienden uit te nodigen om ook te komen.

Het onderwijs maakt steeds meer gebruik van WiFi en neemt een belangrijke rol in. Denk aan de digitale leermiddelen, gasttoegang, digitale schoolborden enĀ leerling volgsystemen. Het WiFi netwerk kan worden gescheiden zodat leerlingen en gasten gescheiden zijn van de medewerkers.

Dacon is gespecialiseerd in zakelijke WiFi oplossingen.

Onze gecertificeerde WiFi specialist Jasper komt graag langs om een WiFi audit uit te voeren en met een plan te komen.

026 361 2217

Onze skilled supportdesk zit voor u klaar.


Gecertificeerd100%

Stabiliteit100%

Betrouwbare wifi100%

Schotels zonder kopje!

Dacon is gespecialiseerd in zakelijke WiFi oplossingen. Onze gecertificeerde WiFi specialist Jasper komt graag langs om een WiFi audit uit te voeren en met een plan te komen.